Athome apartments: Dit hjem, når du er ude

Athome apartments tilbyder velindrettede og komfortable boliger til alle der har behov for et midlertidigt hjem. Athome apartments er opført som et særdeles attraktivt alternativ til dyre hotellejligheder. Beliggenheden – midt i Business Part Skejby – som nabo til Det nye Universitetshospital og Letbanen, gør hverdagen nem for alle vores gæster.

Hvorfor vælge athome apartments?

Athome apartments tilbyder mere plads, komfort og privatliv end det, du kender fra et traditionelt hotel. Lejlighederne er designet og opført til alle, der har brug for en midlertidig bolig.

Athome apartments er fuldt møblerede lejligheder med en hjemlig atmosfære og alle nødvendige faciliteter. Det er et fuldt udstyret køkken, stue, soveværelse, bad samt egen altan eller terrasse, og du har fri Wi-Fi. Bor du hos athome apartments, har du desuden overvåget p-plads, adgang til gratis fitnesscenter og vaskeri samt mulighed for at tilkøbe serviceydelser som fx rengøring.

Vi har gjort det nemt for dig

Vi har gjort det nemt for dig at benytte vores athome apartments. Du booker opholdet online, hvor du også kan tilkøbe nogle af vores mange serviceydelser. Ved ankomst får du adgang til bygningen ved hjælp af din personlige athome apartments-kode. I kælderen henter du din nøglebrik til lejligheden i de opstillede nøglebokse, hvortil du har fået udleveret en kode. Når du rejser afleverer du igen nøglebrikken i boksen.

Athome apartments er for alle

Athome apartments kan benyttes af forretningsfolk, sundhedspersonale, forskere og private. Flere firmaer har også deres egne lejligheder – kort sagt, athome apartments kan være dit hjem, når du er ude.

Kontaktperson:
Steen Poulsen
Mail: sp@jytas.dk
Tlf. 30 32 04 45

Se mere på athomeapartments.dk

athome apartments