Bygma A/S – den største danskejede leverandør til byggeriet

Bygma A/S har siden sin grundlæggelse i 1952 markeret sig som en stærk leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af trælast, bygnings- og byggemarkedsprodukter til både større og mindre byggerier med produkter af høj kvalitet.

Bygma A/S er repræsenteret med mere end 58 forretninger i Danmark, herunder Bygma Aarhus, – og med et professionelt team på godt 1.800 medarbejdere arbejder vi målrettet på at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for den professionelle og semi-professionelle håndværker.

Historien om en dansk virksomhed i udvikling

Bygma Gruppen er en solid nordisk koncern placeret blandt Top100 virksomhederne i Danmark og beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Bygma Gruppen havde i 2019 en omsætning på ca. 8,4 mia. DKK.

Godt købmandskab, troværdighed og evnen til at tænke nyt har altid været omdrejningspunktet for Bygma Gruppens virke. Vi har en ambition om vækst og lønsomhed, men også om at drive en ansvarlig virksomhed der bidrager positivt til samfundet. Ét af vores fokusområder er at fremme det bæredygtige byggeri. Læs mere på bygma.dk/baeredygtigt-byggeri/

“Det gode købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Bygmas forretning”

Bygma A/S

Derfor støtter vi Århus Håndbold

Bygma har støttet Århus Håndbold siden 2010, hvor vi er Eksklusiv Partner. Vi finder det vigtigt at støtte lokalområder og foreningslivet. På denne måde kan vi også være med til at bidrage positivt til samfundet.

Kontaktperson:
Hans Andersen
Regionsdirektør – Region Midt
Mail: haan@bygma.dk
Tlf.: 88 42 00 12

Læs mere om os på bygma.dk

Bæredygtig byggeri, Bygma