Danske Fragtmænd: Erhvervslivets foretrukne logistikpartner og din lokale fragtmand

Der er stor sandsynlighed for, at du allerede kender os. Det er os med de blå lastbiler. Vi har faktisk 1.600 af slagsen på vejene hver eneste dag, der sammen med 3000 kollegaer er med til at holde Danmark kørende. For det er egentligt ret simpelt: Uden os ville samfundet gå i stå og butikkernes hylder stå gabende tomme.

Vi trækker på 100 års erfaring

Vi kan roligt sige, at fragt ligger i vores DNA. Grundstenen til Danske Fragtmænd blev nemlig lagt for mere end 100 år siden. Siden da har vi specialiseret os i fragt, og derfor er det ikke uden grund, at 40.000 erhvervskunder i dag har valgt os som deres transport- og logistikpartner. Det gør os blandt andet til Danmarks største transportør af stykgods, og vi leverer overalt i Danmark fra dag-til-dag.

Men vi kan også meget andet. Danske Fragtmænd tilbyder et komplet sortiment af logistikløsninger til både små og store virksomheder inden for alle brancher. Vi kan både tilbyde pakkelevering, lagerdistribution, ekspreskørsel, natlevering og meget. Kort sagt: Vi tilbyder alle de logistikydelser, man som virksomhed kan have brug for, og det er derfor, at vi i dag er erhvervslivets foretrukne logistikpartner.

Læs mere her: www.fragt.dk/loesninger/

Vi kender dine kunder

I Danske Fragtmænd har vi 40 fragtmænd fordelt i hele landet, der har gode og tætte relationer til lokalområdets erhvervsliv. For de har ofte været i samme område gennem flere generationer, og det er fortsat den særlige fragtmandsånd med ildhu, kvalitet og service i højsædet, der her præger hverdagen. Det giver vores kunder en høj leveringskvalitet og en god og tryg oplevelse, fordi de kender vores chauffører, og vores chauffører kender dem.

Det er nu en gang en fordel at kende området og kundens lager lige så godt som sit eget førerhus, og det er derfor, at vi er din lokale fragtmand.

Læs mere her: www.fragt.dk/om-os/vi-kender-dine-kunder/

Derfor støtter vi Aarhus Håndbold

Selvom vi i Danske Fragtmænd har medarbejdere fordelt på lokationer i hele landet er vores hovedsæde placeret i Aarhus. Derfor ønsker vi at støtte det lokale idrætsliv, der er en vigtig byggesten i ethvert samfund. Derudover er håndbold en gammel sportsgren med danske rødder, flotte resultater og en stolt historie, og det er noget, som vi i Danske Fragtmænd kan forene os med.

Kontaktperson:
Peter Sørensen
Salgsdirektør
Telefon 7252 1680

Se mere på fragt.dk