Jytas

Jytas er et østjysk byggefirma, der har specialiseret sig i præfabrikeret modulbyggeri til hele landet. Præfabrikeret modulbyggeri indeholder utallige muligheder – både hvad angår bygningens størrelse, indretning og udnyttelse. Modulerne bygges i vores egne produktionshaller så langt frem i processen, at bygningerne er ca. 90 procent færdige, når de leveres.

Fra tegnestue til levering

Gennem tiden er vores produktion blevet koncentreret om præfabrikation af moduler. Kombineret med vores egen tegnestue og vores egne autoriserede serviceafdelinger sikrer det en optimal koordinering af byggeprojekternes planlægning og udførelse.

#VISTØTTERÅRHUSHÅNDBOLD

Jytas har været stolt hovedsponsor af Århus Håndbold siden navneskiftet i 2010. Århus Håndbold har gennem årene opbygget et stærkt samarbejdskoncept, som alle sponsorer nyder godt af. Det gælder både i forbindelse med ligakampene og i de etablerede netværksgrupper. Samtidig er Århus Håndbold og håndboldligaen generelt et stærkt brand, der giver os eksponering og stor værdi som landsdækkende byggevirksomhed.

Kontaktperson:
Direktør Christian Torp
ct@jytas.dk
Tlf. nr: 87 55 59 17

Se mere på jytas.dk

JYTAS støtter Århus Håndbold