Miljø Rent: Din bedste holdmakker

Vores mål er at være den fortrukne samarbejdspartner inden for rengøring og service af private og erhverv i Østjylland. Vi kendetegnes ved højeste kvalitet, unikt kundesamarbejde, kvalificerede medarbejdere, som altid dækker kundernes behov indenfor serviceopgaver.

Fokus på kvalitet

Vi brænder for at levere den højeste kvalitet i alle vores serviceopgaver, hvilket sikre gennem fokus på planlægning og udførselsmetoder af rengøringsopgaver. Vi holder vores omkostninger så lave som muligt, men vi går aldrig på kompromis med kvalitet, vores medarbejderes arbejdsmiljø og sikkerhed. Til gengæld stræber vi efter at gentage succeserne, lære af fejltagelser og udvikle idéer og metoder.

Synlig miljøbevidsthed

Vi tager det størst mulige hensyn til miljøet ved at have stor ansvarlighed og kendskab til vores produkter samt konstant opmærksomhed på at minimere miljømæssige belastninger. Vores leverandører, rengøringsartikler og metoder er altid miljøvenlige. Vi sætter hver eneste dag en ære i at bidrag positivt til kundernes -og det globale samfunds sundhed og velbefindende.

Succes med vores dygtige medarbejdere

Med øje for kundernes behov og ønsker, støtter vi hinanden og indbyrdes i Miljø Rent, for at nå vores fælles mål. Med vores loyale medarbejdere og en åben dialog mellem alle parter sikres, at hver opgave udføres med succes. Vi er stolte af det engagement og den stabilitet vores medarbejdere bidrager med dagligt.

Derfor støtter vi Århus Håndbold

Miljø Rent har støttet Århus Håndbold siden sæson 2014/2015 og Yvonne har personligt altid støttet Århus Håndbold. Det gode netværk og muligheden for at være synlig i Aarhus og i Århus Håndbold, er blot nogle af årsagerne til, at Miljø Rent støtter Århus Håndbold – og naturligvis, for at blive godt underholdt af en god kamp.

Kontaktperson:
Yvonne Kjär
Telefon 60 29 08 77
Mail yk@miljorent.dk

Se mere på miljorent.dk