PHØNIX TAG Århus A/S – KVALITET PÅ TOPPEN

Som en del af Danmarks førende kæde af selvstændige tagcentre står Phønix Tag Århus A/S i dag på tre ben, der hver for sig og tilsammen skaber værdi for både private kunder og erhverv. Vi tilbyder således tagløsninger med fokus på vedvarende energiklimatilpasning og energibesparelser. Altid med afsæt i en solid ballast af faglig ekspertise og praktisk erfaring.

Vi tilbyder alle former for tagdækning inkl. løsninger med grønne tage og solceller. Vi udfører både tagpapløsninger til nye bygninger, komplette tagrenoveringer, og foretager store og små reparationer.

Gennem årene har vi etableret et stærkt netværk i lokalområdet. Du kan derfor samle hele din tagløsning hos én fagmand. Vores professionalisme og passion understreges af at mange af vores medarbejdere har været i firmaet i mange år og vores tagdækkere alle er faguddannede eller oplært hos os.

Som kunde er du derfor sikker på at få en vejledning og et færdigt resultat, der tager afsæt i dine individuelle ønsker og behov; uanset om du skal bygge nyt eller renovere et ældre tag – og uanset om dit projekt er lille, stort eller meget stort.

Læs mere på https://www.phonixtag.dk/om-os/aarhus – og kontakt os gerne for at høre om mulighederne for dit tag

#vistøtterårhushåndbold

Phønix Tag Århus A/S har igennem flere år støttet Århus Håndbold. Vi mener det er vigtigt at bakke op om det lokalområde vi er en del af og derfor støtter lokale klubber inden for forskellige sportsgrene heriblandt Århus Håndbold, hvor vi er Eksklusiv Partner. Vi er også meget stolte af at have suppleret vores sponsorat med sponsoratet af slagsangen ”Vores Hold” med tilhørende video. Sangen er skrevet af bandet Carporters, hvor direktør i Phønix Tag Århus A/S, Kim Slavensky, er bassist.

Læs mere på phonixtag.dk