Sparekassen Kronjylland: Økonomisk tryghed

Nogle er på vej mod nyt job, andre mod en virksomhedsudvidelse, familieforøgelse, ny bolig eller måske pension. Vi er alle på vej mod noget. Sparekassen Kronjylland er landets største sparekasse, og vi hjælper også gerne dig på vej. Både på vej mod drømmene og på vej gennem de svære tider.                                                                                                                                                                                 

Du er ikke bare et nummer i rækken hos os

Hos os får du eller din virksomhed en personlig rådgiver, du kan ringe direkte til. Vi har flere afdelinger i Aarhus – og mere end 50 rundt i landet, så du finder også en tæt på dig.

Som garantsparekasse er Sparekassen Kronjylland selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.

Kig forbi en af vores afdelinger eller www.sparkron.dk/bliv-kunde-hos-os

#VISTØTTERÅRHUSHÅNDBOLD

Sparekassen Kronjylland har været stolt hovedsponsor af Århus Håndbold siden navneskiftet i 2010. Siden Sparekassens fødsel i 1829 har vi været en aktiv del af de samfund, hvor vi driver vores forretning. Sparekassen er Aarhus’ lokale pengeinstitut og blandt de største pengeinstitutter i byen, og derfor er vi naturligvis også en aktiv spiller i byens fritidsliv på både elite- og motionsplan.

Kontaktperson:
Pia Avnsted
Områdedirektør
Telefon 87 32 13 00

Se mere på sparkron.dk

Kronjylland støtter Århus Håndbold