Todbjerg Busser: Vi har erfaringen og busserne til de gode oplevelser

Todbjerg busser har en lang historie bag sig efter Jørgen Lading grundlagde firmaet tilbage i 1976. Siden er Todbjerg Busser kun blevet større og foruden turistkørsel, består Todbjerg Busser også af firmaudflugter, kørsel med VIP-busser, skole/institutionskørsel og rutekørsel i og omkring Århus.

Grupperejser med Todbjerg Busser

Todbjerg Busser har i mange år planlagt og gennemført individuelle busrejser i både ind- og udland. En rejse med Todbjergs Århus Busser skræddersyes lige efter kundens ønsker af yderst kompetente folk med mange års erfaring i branchen og afvikles i vores komfortable turistbusser eller i en af de luksuriøse VIP-busser.

Todbjerg Busser udfører også kørsel for turistbureauer såvel som private og virksomheder. Vi kan hjælpe med alt fra rejsemål, busfaciliteter, bemanding, servicering i bussen, færgebestilling, hotelreservationer, guide, seværdigheder og meget mere – ingen opgave er for stor eller lille for Todbjerg Busser, der har årelang erfaring i at køre til destinationer over hele Europa. Kort fortalt, vi har erfaringen og busserne til at levere de gode oplevelser, hvor turen er en del af målet.

Alt indenfor busser

Vognpakken består af ca. 50 busser, der dækker ethvert behov fra turistbusser til VIP-busser og rutebusser i Århus og omegn. Derudover var Todbjerg Busser en af de første til at indføre VIP-busser, og vi er i dag stadig førende indenfor området.

Derfor støtter vi Århus Håndbold

Todbjerg Busser er stolt sponsor af Århus Håndbold og sikrer, at holdet kommer godt afsted på udebaneture, at fansene kommer sikkert frem, når de er med for at bakke op og sponsorerne bliver transporteret godt afsted til sponsorarrangementer.

Vi har været sponsor i Århus Håndbold i over 10 år og glæder os til endnu flere ture med VORES HOLD.

Kontaktperson:
Marion Holmager
Mail: MH@todbjerg.dk
Telefon: 86 24 32 00

Se mere på todbjerg.dk

Todbjerg støtter Århus Håndbold